Äntligen sommar!

Under sommaren kan svarstiden från styrelsen vara något längre, men vi svarar så snabbt vi bara kan. Några saker att tänka på:

  • Minimera rök och os när du grillar, av hänsyn till dina grannar. Inga kolgrillar är tillåtna. Tänk på att ha släckutrustning lättillgänglig.
  • Var extra vaksam att ytterdörrar och garageport går i lås, så att vi slipper inbrott och stölder när många är bortresta. Vi har haft incidenter där tjuvar manipulerat låsen och paket har blivit stulna.
  • Att kunna spendera tid med vänner och familj är såklart trevligt, men tänk på att tumregeln är att det ska vara tyst efter klockan 22:00.

Rabatt på fönsterputs

Vi har tecknat ett ramavtal med JAMA som arbetar med städning. Ramavtalet innebär att våra medlemmar får -10% på fönsterputs. Prisexempel för en 5:a inkl balkongräcket: 630 kr efter RUT-avdrag. Vill du nyttja denna möjlighet kontakta ake@jamastad.se och uppge att du är boende i Brf Grafikern.

Nya styrelsen

Sedan juni har vår förening en ny sammansättning i styrelsen. Styrelsen består nu av följande ordinarie ledamöter: Frida Rawet, Johan Jönsson, Daniel Berquist, Semsi Baloglu och Johan Eklund och följande suppleanter: Stefan Andersson och Dunja Kantola Lönnqvist. Ni är alltid varmt välkomna att höra av er till oss med synpunkter och idéer!

Innergården

Vi använder för närvarande Veteranpoolen för att sköta vår innergård. Det har tidigare flaggats för att det verkar finnas förvirring när de väl är på plats och förväntas utföra sitt arbete. Detta har vi tagit upp och tydliggjort för leverantören så att vi förhoppningsvis fortsatt har en fin innergård. Och som alltid, vill du engagera dig i att vårda och utveckla vår innergård, tveka inte att kontakta oss i styrelsen. Medel finns, men kunskap och engagemang behövs alltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta styrelsen på styrelsen@brfgrafikern.se.