Månadsavgift

Månadsavgift

Föreningen har en ekonomisk förvaltare. Den är ansvarig för att skicka ut avier för månadsavgiften. Avier kommer kvartalsvis.

Det är även till dem du vänder dig vid frågor angående din månadsavgift, avi med mera.

Autogiro

För dig som vill betala hyran/avgiften via autogiro, fyll i autogiromedgivandeblankett (längst ner på denna sida), och skicka tillbaka den ekonomiska förvaltaren.

 

Betalare = Den person som står som bankkontoinnehavare.

 

Notera att det kommer att dröja ett tag innan autogirot fungerar och fram till dess betalar ni era avier manuellt. När du får dina första ”makulerade” avier är det en bekräftelse på att autogirot är registrerat och klart för första dragningen.

E-faktura

För dig som vill få dina avier via E-faktura: du anmäler dig till e-faktura via din internetbank. Hur anmälningen går tillväga varierar beroende på vilken internetbank du har, vi ber er därför kontakta er bank om nedan instruktion inte fungerar för er.

I de flesta fall kommer en informationsruta att visas när du lagt in din avgift/hyra till föreningens bankgiro om att du kan anmäla dig för e‐faktura, följ länken och de instruktioner som anges. Det går även bra att söka upp den ekonomiska förvaltaren som e‐fakturamottagare i internetbanken. Ni ska då söka efter ”RB Ekonomi” som mottagare. Observera att ni inte kan söka på föreningens namn då det är RB Ekonomi som hanterar inbetalningarna och därmed står som mottagare för tjänsten. 


Den som står som avimottagare kan anmäla sig för e‐faktura vilket är samma person som avierna är adresserad till. Kontakta den ekonomiska förvaltaren om ni vill ändra avimottagare. 


Det går bra att anmäla sig närsomhelst men tjänsten startar igång kvartalsvis i samband med aviseringen. Bekräftelse på att tjänsten kommit igång får ni genom att ni får information om att det finns en faktura i internetbanken att signera. Fram tills att ni får en bekräftelse på att e‐fakturatjänsten kommit igång betalar ni avierna manuellt.


Observera att det inte går att ansluta sig till både Autogiro och E-faktura.