Maj 2024, informationsbrev till medlemmar

Garageläckan

Läckan är nu ordentligt tätad och återställningsarbetet pågår för fullt. Det är inte långt kvar, men det kommer ta ett tag innan vegetation har etablerats på nytt.

Inför stämman

Årets föreningsstämma äger rum den 30:e maj kl 19-20 i Hägerstensåsens medborgarhus. Obs! Ny plats! Kallelse kommer ut så fort årsredovisningen är klar från revisorn.

Brandskydd

En folder om brandskydd (MSB) delas inom kort ut i facken, tillsammans med ett kort brev från styrelsen. Foldern kompletterar informationen om brandskydd i lägenhetens skötselpärm, och ska sättas in där.

Garage- och storstädning

Onsdag den 22:a maj från 08-16 blir det både garage- och storstädning.

Utbyte varmvattenmätare

På måndag den 10:e och tisdag den 11:e juni kl 08-15.30 kommer våra varmvattenmätare bytas ut då de nuvarande nått sin livslängd. Scheman med tider kommer att anslås 2-3 veckor innan. Du som inte kan vara hemma behöver sätta dörren i service-läge, så entreprenören kommer in. Om du missar båda tillfällena kommer du att debiteras för ett extra besök.

Barnskydd till spisen

Hällskydd mot brännskador som hör till lägenheten kommer att rensas bort. Du som vill ha kvar ett hällskydd får möjlighet att hämta ett i entrén, under några av de närmaste dagarna. Håll utkik och titta även i andra entrén om skydden är slut.